Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löftesrik

 


vårfåglars tidiga lockrop
kvittrar i takt med takdropp
längtan rinner till
i mina artärer och vener
inte alls ingenmansland
runt omkring
kattserenader i skrikig falsett
tassavtryck i tunna nysnön
knoppande livslust
någon spårar stig
på töande skaren
visar slingrande vandringsled
det klafsar
mitt första steg
i efterföljd




Fri vers av Per Rydberg
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-21 11:33



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härliga vår - både utanpå och inuti !
2020-02-23

  Solweig Jansson VIP
Härliga vår !
2020-02-23

    Lena Staaf VIP
Fin vårkänsla målas fram!
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg