Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Vilse

 

 

man går kors och tvärs

på livets slingriga väg

tappar bort sig själv 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-21 11:52



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Men när och om man hittar sig själv blir det som en hittelön. Sök och finn helt enkelt.


2020-02-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Det händer ibland.
2020-02-21

    Lena Staaf VIP
Ja inte lätt att orientera sig. Så mycket som händer omkring oss.
2020-02-21

  ULJO
Lätt att göra det i vår snåriga värld
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP