Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELLER? Ett livsval?

Så sammanvävt.
Så sammantät!
Texterna som är skrivna i tanke/dagboksform,

OCH;

Texterna ur boken som jag vill skriva; En mening ur min dotters liv.
Vad ska man välja för stunden?
För lång tid, är valet självklart.
Vilket val tror ni att jag valt?

Jag vill skriva om allt...
Spy ut, vad mina lungor har att säga...
Trots att de viskar tyst, i form och skriftspråk, sitt tysta stilla, ELLER kanske gaphalsiga språk?

Den insikten om mig, har ni inte fått om mig!?
Eller?

Tänk om livet är ett stort ELLER?
En stor bucketlist?
Ett stort prövande med andra ord...

Mod för att leva...
Samtidigt som inget annat val finns.




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-02-21 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim