Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokmall, strukturuppgång, eller strukturfall?

URSPRUNG... (Ursprung) , (Ursprung), hur långt ursprung kan man ha?
Vad handlar egentligen ursprung om?
Det ber kulturen, att få tala om...
Eller berättelsens form, som jag vill påvisa!
Sedan kommer ordet MEDAN...
Tankar som pågår.
Och sist men inte minst, innan slutet kommer...
Så kommer ordet FORTSÄTTNING...
Som beskriver en händelse, eller händelser, kanske spänning, eller dötrist?, Men det väver ihop alltsammans till den berättelsen som är du...

Och vad frågar du dig, eller någon annan; Vad är din drivkraft?




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-02-21 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim