Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

Som den tryggaste
av mödrar
står trädet där
Ännu stadigt
Mot himlen
speglas siluetten
av en fågel
Floden flyter
oberört vidare
Hur
är det möjligt?




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-21 19:11



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Din fascination över naturens
skimmer och gåtfullhet känns
äkta.

2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP