Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålder

När saknad blir till ensamhet och funderingar
När leva blir en självklarhet utan tanke




Fri vers av Steff...
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-21 19:25



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
man kan behöva både och - ensam fundera och självklar leva
2020-02-22

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet!
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Steff...