Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldaglimmer


hjärtat av guld

isande kallt
hårt som järn
men ack så gyllene
dolt bakom bröstets bengaller

hjärtat av guld

lurpassar lurar lockar fram tarvligheter
mord och mördare i ett
vit
som snö
oskuldsfull är hackan
innan den förleds hetsas
att fläka upp
gräva upp
guldet
gräva ner
dig
i grav




Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-21 20:31



Bookmark and Share


    Bishkeks söner
Varför jag tänker på Trotski?

Mord och mördare i ett
isande kall
hacka

= ishacka
2020-03-08

    Bishkeks söner
tänker på alla trotski-anhängare
2020-03-08

  aol
Suveränt skaldat en dikt skriven med både djup och. Känsla
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Askanden