Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåret



Den atmosfäriska spänningen
Den osynliga skuggan
Den schizofrena orättvisan
Den linjära kraften i fältet
Den gömda källan
Den datoriserade hjärnan
Den olyckliga förbindelsen
Den tidlösa elektronen
cirkulerar i djupet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2020-02-21 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP