Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 november 2018 - II

Den droppen
som ditt öga
sorgetåren
kinden fuktar

Mjuka fjun
smeker sig
runt din hud
fuktar något

Min allena
när du är
så smått
gnutta änglalik




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-02-21 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig