Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 november 2018 - III

Watching porn
so numb
her Vanessa
never inside

Buddy boy
in fever
I cry
mess around

A scent
of blood
now we start
regardless




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-02-21 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig