Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade


Nellie

En maj dag en tidig vår dag, Grisslehamn Alberts ställe där vi busade i vågor från havets busade strand gav tog en fika en ostmacka choklad väntan efter smörgåskant fyra ögon i förväntan fanns vi då trodde som Albert att lång tiden var innan från skäret i Grisslan vi skiljas denna dag både jag och Engström denna sommar bara till en dröm blev som i minnet får leva…..


Freja & Nellie till hösten min älskade två så saknade....





Copyright" (©)Stefan.SH




Fri vers av Steff...
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-21 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steff...