Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar om någon - slags balans? I all förmodan stannar utvecklingen till om stillheten ankrar till... Skrev denna för två veckor sedan. Kanske att inte vara perfekt.. men behöver man vara det?


Nött ,skadat gods.

 


 


Rädd vad andra tycker?


vad andra tycker å tänker? För vi lever i två olika verkligheter..overkligheter.


Värk å smärt-verk. Ömhetsbetygelser gömmer sig i våra färger, de färger som finns där i våra bubblor...Ja i mitt flummoln.. bubblar å spricker de…


Tankarna flyr bort i min ”rymd”, börjar ana att den är enormt / nä gigantisk är nog ett bra ord... i denna beskrivning..Varför rädsla över att inte pass in.. när man har ett färgstarkt sinnelag ? Lyssnar ,tänker, frågar,visar ,känner.. älskar...


Är allt i fel ordning...måste det placeras i rätt ordning.?


Man får liksom inte visa sig svag mentalt.. man ska ..man måste visa att allt är bra!


Är det självklart ? Nog hjälper det till att bland färgen till en gråaktig tråkig nyans, bubblan förändras mer till ett hårt klot som ej spricker ut som knoppar om våren..


Kanske mer som hårda kärnor i koagulerat tillstånd...


Är det födelsen av det stillastående döda som slutligen breder mark i oss?


Som nötta och skadat gods.




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-21 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //