Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 december 2018 - II

Ska trolla
fram en
helt ny värld
för oss

Vi invigda
smakar oss
bygger
våra murar

Så enormt
svindlande höga
så våra barn
drömmer sött




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-02-22 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig