Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grodd

Det stiger
en tacksam
låt
hur vingligt
än jag går
en sång om kärlek
och gråt
en tröst jag
knappast förstår

mellan varandra
i livet
det skaver
en grynna
blått
det växer
en växt
som blommar
de steg
tillsammans
vi gått

i somliga
stunder
vi tvekat
kalla varandra
vid namn
så omtaget
tvivlet har
veknat
groddats i
livfull famn


det stiger
en tacksam
låt
hur vingligt
än jag går
en sång om kärlek
och gråt
en tröst jag
knappast förstår




Fri vers av Karinw
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-22 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw