Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 december 2018 - III

Väktaren tar
en sväng i
södra Sverige
skotten haglar

Det är ett
kallt Sverige
ni skapat
stolta få

Minareter sjunger
er sång
stolta få
folkets skam




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-22 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig