Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dröm

Försiktiga
drömmar
om bara fötter...

drömmar
om sommar...

om sandaler...

Än enbart under mitt bord!




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 360 gånger
Publicerad 2020-02-22 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB