Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

 

 

ute blåser hårda vindar

det rister i björk och lindar

grenar slits av trädens stam

det är svårt att komma fram

 

stormen vild och vresig tjuter

det skallrar i husets rute'r

månntro huset får stå kvar

annars får man stå bar

 

vindens krafter ej att leka med

över berg och dal, över hed

havets vågor högt de vrålar

kraften i naturen målar

 

snart så stillar sig stormen

den är inte längre normen

lugnet lägger sig till ro

ävenså fågel i sitt bo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-22 13:06



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En del bra rim.
Någral roliga rim.
Trevlig att läsa.
Men storm är ju inget kul förstås.
2020-02-24

  ULJO
Man tänker på Gudrun
2020-02-24

  Bodingen VIP
Blev en del rotvältor.
2020-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, idag har det verkligen blåst...och regnat och haglat och åskat...och solen har tittat fram och sen började det om igen...härligt diktat, men nu längtar man efter lugn och ro...:-)
2020-02-22

    Lena Staaf VIP
Fint rimmad stormdikt!
En familj här i närheten blev av med sitt altantak som stormen burit iväg med. Hon annonserade på den lokala sajten och fick svar från en som hade fått altantaket nedsläppt på sin garageuppfart.
2020-02-22

  Niliboy
Så fint å levande, en verkligt roligt dikt!
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP