Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


En Resa till Jordens Lår

Jag har haft biljett
till jordens lår
har återkommit
med många tårar
söt och len som
honung
varm och het
som Vulkansätt
jag ser fram emot
vad ska hända härnäst

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-22 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP