Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxa

Jag hade brunnit om jag levt under 1600-talet
Det hade varit alldeles galet
Prästfan hade pinat min lekamen
Drivit ondskan ur den här damen
Och sedan varit en fräck en
Att leta efter djävulens tecken
I alla kroppens skrymslen och vrår
Efter födelsemärken och konstiga sår
För att sedan peka finger
Döma
Men sedan glömma
Att en häxa alltid kommer åter
Hur konstigt det än låter








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 345 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-02-22 23:50



Bookmark and Share


  Zandor
Älskar häxor…
2021-12-09

    Steff...
Japp kanske , ska kolla lite texter men så kan det vara
2020-05-25

    ej medlem längre
Välkommen tillbaka Nina. Tur att vi lever 2020 för då kan jag hoppas på fler texter ifrån dig!
2020-04-05

    ej medlem längre
jag har flera trekanter i ansiktet! =) aj! nej jag har ingen eld! jag röker inte!
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish