Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvind


Vindars
styrka
genom
natten

Strömmar

likt ett
upprört
hav

Skummar
genom
trädens
kronor

Fyller
varje
andetag

Gör att
drömmarna
vill fara

Ut på
öppet hav








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-23 02:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där hör en del av mina hemma.
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP