Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frustration över en kvinnokropp


en dag ska jag skriva en diktsamling som heter
SVÅRIGHETEN ATT VARA NORMAL
med alla dessa män man träffar
fylla den med
350 dikter

jag borde ha läst mig att
min kropp är till salu
ALLTID
även i trygga hem och
platoniska famnar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av mögel
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-23 02:50



Bookmark and Share


  Roger VIP
Förstår frustratuonen. Men har du missat i del två? Läst el. Lärt?
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mögel