Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvens - Haiku

 

 

när stormen lagt sig

förödelsen synlig är

träd fallit på hus




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-23 09:35



Bookmark and Share


  ULJO
Skogen som ett plockepinn
2020-02-24

  Bodingen VIP
Ja lite som plockepinn på sina håll.
2020-02-23

    Lena Staaf VIP
Usch ja! Otäckt med storm. I går lyckades jag knappt gå framåt i motvinden. Gick desto fortare på hemvägen.
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP