Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg väderprognosen bakslag väntas


Solen log


strålade från en klarblå himmel
men mot aftonen bleknade hon
och började frysa
huttrade och kröp ihop
bakom en tjock molngardin
mumlade vresigt att snöglopp nalkades
Hon packade resväskan
tog en charterresa söderut
Hoppas hon snart kommer åter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2020-02-23 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP