Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite av ett skådespel är livet.. Till dig Pia. Alltid som en stor maskerad...


Osynliga

"Barn i vår tid"


vi osynliga barn


som står på tå


som står i hörnet


vi som ler fast hjärtat är brustet..




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-23 12:39



Bookmark and Share


  WyS VIP
Underbar bild där speglingen är både ett igenkännande och ett trauma.
Tydligt dilemma och bra förmedlat!
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //