Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Van?

Jag har blivit van nu

van vid att män med

snuskiga tankar skriver

snuskiga saker

här på poeters hemsida

till mig

 

hoppas de kanske

att jag ska nappa?

 

Nej, jag tror inte det

eller jag vet

 

jag är inte intresserad

tycker bara att det är löjligt

med 

sexuella anspelningar i ett mail

 

så sluta gärna upp

med att skriva sådana  till mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-23 12:49



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Trist att läsa detta.
Jag hoppas de som berörs läser.
2020-03-08

    ej medlem längre
Kan de inte skilja på erotik och porr?
Blir ledsen när jag läser detta.
Du som alltid skriver så fina saker.
2020-02-26

  Lars Hedlin
Känslan slår starkt och bedövar hårt!
2020-02-26

  ULJO
För jävligt.
2020-02-24

  Bibbi VIP
Beklagansvärt.
2020-02-24

    Sefarge VIP
Luttrad är ej samma sak som intresserad!
Men att vissa män tänker mer med
det lilla huvudet är nog ändå inte
förvånande. Men det skall inte
Du (eller någon annan)
behöva lida för!!



2020-02-23

  M:tin
Så omoget!
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP