Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Det blåser ordentligt
på sjön går det vågor.
Men det är inget vatten som virvlar
utan snö.
Det senaste fjäderlätta snötäcket
flyger i formationer över isen.
Vinden tar i
tjuter vid stugknuten.
Skramlar bakom fönsterrutor
skakar trädgrenar.
Ylar och ropar
finner ej vila.
Ska tydligen hålla igång hela natten
först imorgon lägger den sig att slumra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-23 19:52



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
En vacker vintermålning av en storm
2023-09-27

  Lars Hedlin
Riktigt bra denna!
2020-03-01

  Anya VIP
Vilket starkt vinterporträtt.
2020-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Fy, vilket busväder, här har det också stormat, vi har ingen snö, men det har regnat och många har drabbats av översvämningar.

2020-02-24

  ULJO
Ett svar på skövling av skogar världen över.
2020-02-24

  Gunnel Eriksson VIP
Fin skildring av en vinterstorm.
Härligt att den faktiskt ylar.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP