Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid mellan tinningarna

 

det står en äldre man längre bort på kullen

jag borde känna igen jag vill veta så mycket som möjligt

och orden och kraften försvinner

det står en yngre man längre bort på kullen

jag borde känna igen jag vill trösta och fånga upp

och orden och kraften försvinner

 




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-23 23:42



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en mystisk bild . En känsla av spegling och plötslig kunskap och handlingens kraftlöshet. Man läser några gånger.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson