Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i juni

En tidig morgon
ska jag vandra till havet
och möta solen.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-24 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP