Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR MAN BLIR DEN SOM BESTÄMMER

Pappa !

-Ja,min son.

Hur bli man kung eller president ?

-Man slå ihjäl alla som gå en emot,
och så utropar man sig själv som
den som bestämmer vem som be-
stämmer.

Kan jag bli det pappa ?

Ja,om du inte ä en sån där lipsill
som har samvete och känslor,
för du ska va kall som en frys
med is i magen,
omutbar och ambitiös.

Studera den mänskliga historien,
så ser du att pappa din tala sant.

*





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2020-03-29 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP