Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt 00-tal

Flickan tatuerade en låttitel på ryggen
Tyvärr var det Morrissey's sång "unloveble"
Landsbygdens dekadens mot
den gudfruktiga allmogen i förorten

jag ville höra piloten säga:
"My orders were to bomb the city back to pre-industrial time, but I drank budweiser instead!"

jag ville höra Angereds-bon säga:
"Vår släkt klädde ut kvinnor i niqab, men nu är jag ateist, så sant som jag bytte namn till Rudolf Enhörning!"

detta var 00-talet
vi frågade inte efter detta uppdrag, men vi ska avsluta det
jag älskade miljonstäderna
som ateist älskade jag den oälskbara




Fri vers av A. Ostsee
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee