Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig kärlek

Den sanna kärleken
Dag efter dag
År efter år
Fantastiskt att få uppleva
Ruset som får oss att lyfta
Sväva som på rosa moln
Får oss att hoppas på
Ett långt och lyckligt liv
Fyllt av fantastiska upplevelser
Ett liv helt underbart att leva




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-24 10:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint ode till kärleken!
2020-02-24

  alicja lappalainen VIP
känns våren
2020-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2020-02-24

  Öknens Ros VIP
Feelgood dikt, man blir glad av dessa fina ord!
2020-02-24

  ULJO
Rätt kärlek. Underbar kärlek. Kan bara lyckönska dig till ett sådant liv.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP