Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagskväll

Vi har stängt av TVn.
Hela lördagskvällen försvinner i ett gemensamt skratt
och det känns att vi hittar tillbaks till varandra.

Gemenskapen var borta.
Försvunnen bakom sociala medier och varsitt hörn i soffan
och vi ser båda att vi nästan förlorade varandra.

Vi pratar om min sjukdom,
våra barn och våra barnbarn. Om hon som tog livet av sig
och den framtid vi aldrig  får.

Livet har givit oss så många hårda slag.
I natten bestämmer vi oss för att fortsätta tillsammans:
Förlorar vi varandra, har vi inget kvar.






Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-24 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP