Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Halvt ben

 

Jag,

Tänker med halv hjärna

 

Jag,

Ser med halva ögon

 

Jag,

Äter med halv mun

 

Jag,

Dikter med halv språk

 

Jag,

Står på halvt ben

 

Upplever du själv ett halvt liv?

Att världen ser på dig som en halv människa

 

Välkommen ombord!

Välkommen till den halva existens!

 

Till verkligheten!!!

Sköt om dig du kära halv människa!

 

Jag ser dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2020-02-24 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP