Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två beskrivna frågeställningar eller tankar!


Kompott, Komplott, Komplett 1.

Gav vi dig rätt namn Maria? Pappas flicka. Pappa visste. Och när jag ser på dig, så ser jag dig, det där ansiktsuttrycket, som helt klart är en Maria, och inte en Jasmina, som jag ville ha hela dig och ditt varande till! Är du verkligen pappas flicka? Din pappa undrar. Jag vet! Jag ser vissa tendenser, och med ens har jag gjort politik av dig. Är du mammas flicka? Din pappa undrar, men känner ändå, att han vet! Djupt därinne! Instinkt eller intuition? Två olika ting.Instinkt är mer berättigande.(Hur? Bokstoff, eller ny text) Och när vi ställer de elementära eller grundläggande frågorna, så är det som att ställa en grundläggande, men kanske ack , om man ställer den för många gånger,löjlig fråga; Vem är hon lik? På denna fråga, liksom frågorna ovan; Pappas eller Mammas flicka?, så kommer svaret alltid bli , när hon är så här liten, drygt en månad... Hon är Vår! (Hon är vår! Ny text och mening -vårflickan, som i årstid).
Men i framtiden...
Oavsett vilka tendenser till vem hon är mest lik till sätt och utseende, eller och?!
Så kommer hon alltid att vara...
Vår gemensamma produkt!
Vår gemensamma varelse!
På våra gemensamma grunder!

Allt som jag...
Att som jag...
Måste hinna ikapp mig själv, kunskap, som jag vill ha, förmedla till andra/annan . Jag kan inte ha en massa oläst kunskap i bokhyllan.
Eller O-levd kunskap.




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim