Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket om skrift, mig och hur man inte får till en text!


Kämpande skrift, kämpande känslor, om jag vore draken.

Man måste kämpa med sitt skrivande.
Ibland för att dagarna är olika.
Ibland för att disciplinen saknas.
Men oftast för att det man ska skriva om, är svårt känslomässigt att skriva om.
Och ytterligare ibland, för att man tröttnat på sig själv, eller det man skriver om.
Finner sig själv tjatig!?(Textstoff, manus)
Att följa den röda tråden...
Att följa det röda spåret...
Som visserligen är en väg för framgång...?!
Det kan vara jobbigt att skriva om sin dotter varje dag...
För att man lever med henne Tjugofyra Sju...
Och det känns som att man då och då...
Behöver distans....
Trots att det är självvalt...




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-24 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim