Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJERIKA SKÖNA

 

Uppslagen ligger

minnets dagbok

 

tummade sidor

orden i klartext

 

detaljrikedom 

attraherar

 

sköna färger

kontrasterar

 

begär skrivet

i rött bläck

 

öppnar hjärtan

på vid gavel

 

ut flyger längtan

med blåa vingar

 

i ett stilla regn

av gömda tårar

 

som drunknar

i glömskans brunn

 

när orden står 

glädjerika sköna

 

i minnets dagbok

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-02-24 17:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livet bok varje sida ett minne som känns!
2020-03-01

  KattenKin VIP
Sköna versrader om minnen och skrivandets bearbetande av desamma. Gillar också radbrytningen, det blir vackert sådär.
2020-02-27

  Stanley Rydell
Som livet är och kommer oss till mötes när vi öppnar oss för det, här fint uppslag med minnesbok, som både verklig och metafor. Väl skaldat!
2020-02-25

  Blomma-Stjärna VIP
sorgens tårar drunknar men orden glädjerika sköna spirar - i minnets dagbok
- vackert om det viktiga i att välja minne (kärlek)

2020-02-25

  ULJO
Fint och ödmjukt ur minnets dagbok
2020-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och vemodigt om skrivna rader i minnenas dagbok!
2020-02-24

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP