Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens Problem #1


MAN SLÅR KVINNAN PÅ KÄFTEN

Sitter och dricker vin,
i en bekant restaurang.

Gäster bredvid talar högt,
och lever livet.

Mannen bredvid slår kvinnan på käften,
och tystanden slår till,

Kliver upp från bordet och slår mannen på käften,
och blir hänvisad ut.

Mannen går förbi mig på gatan,
och ger mig en vansinnig blick innan han försvinner in i mörkret.

Kvinnan är kvar och tar en till slurk av sitt vin.
innan hon raskt reser sig upp, och stormar ut.

Låt aldrig folk behandla dig illa,
tänkte jag.

Men våld är våld, kanske skulle ha reagerat annorlunda.







Övriga genrer av SamuelP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-02-24 17:34



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Trots innehållet.....en jävla skön stämning.....i det så objekt beskrivna.....tänker på de finska Bröderna Kaurismäki.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP