Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vanlig jävla dikt och ett foto

 

Först tog de bokstäverna från mig

sedan fick jag i uppgift

att hitta ett namn

i takens silhuett

de röda fönstren

och vågornas mönster

 

men jag vill inte kallas något

på stadens språk

här är jag bara en tyst skymning

en passerande känsla

en viskning över vattnet




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-02-24 18:34



Bookmark and Share


  Rublev
Att vara ”en tyst skymning
en passerande känsla
en viskning över vattnet”
— det är mer än nog!
Stark skildring av strukturer och skeenden som begränsar och manipulerar oss, som dränerar oss på liv. Integritet är en hemlig motståndsrörelse!
2020-03-10

  Evelyn Falk Möller VIP
En silverstripe i tystnaden, med andra ord.....

2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe