Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta var mitt bidrag till en utställning om kvinnor och demokrati. Bilden visar ena sidan och på andra sidan fanns dikten.


Röda tråden

 

 

Du kan inte vad jag kan.
Jag kan inte vad du kan.
Och för att det ska gå
behövs vi båda två.

Du lär dig av mig.
Jag lär mig av dig.
Hela puzzlet lagt vi får
när vi tillsammans står.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2020-07-11 13:40



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Den tunna och smala röda tråden oss emellan är starkare än den svagaste länk

:-)
2020-11-13

  Ingemies. Blandning
Instämmer
Lära av varandra
2020-08-01

  Anya VIP
Men så kreativt, både skapelsen och dikten. Roligt att se.
2020-07-18

  överlevaren VIP
Bra där, vi kompletterar varandra och det blir en helhet!
2020-07-18

  Maj-Lis VIP
Fina tankar
2020-07-15

  Lars Hedlin
Insikts fullt och bra!
2020-07-14

  Bibbi VIP
Visdom.
2020-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text, visdomsord av en klok kvinna!
2020-07-13

  Eva Helene VIP
Så sant! Fint formulerat och tänkt!
2020-07-12

  Niliboy
Ja, så är det nog, men man borde ta lite hänsyn till de blygsamma å de som hamnar utanför!
2020-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Så väl tänkt och diktat! Tillsammans blir vi starka, med våra olika gåvor. Det är en klyscha att ensam är stark.
2020-07-12

  StinaJ VIP
Så sant. Precis så är det, vi lär av varann och allt blir en helhet.
2020-07-12

  SvartPortal
Mycket sant,
kort och rakt på.
Älskar den!
2020-07-11

  soligajag_1 VIP
Precis så är det !
Alla vi behövs på olika sätt ,
Som + och - .
2020-07-11

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Gillar dualismen, det unika och solidariska!
2020-07-11

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att vi
människor behöver
varandra, och att det bara
är tillsammans vi blir
riktigt starka.
Fint och tankeväckande
konstverk.
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP