Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig

 

kaminen värmde oss den 

där hösten 

 

kaprifolen slöt bladen 

innehållet subtilt och 

smärtan outhärdlig 

 

ibland undrar jag hur överlevde 

 

hur kärleken ville doppas i bläck 

 

rulla runt serveras till er 

 

ni som dricker subjektivitetens klunkar 

 

galningar likt jag växer över mossar 

i land bortom horisonten 

 

vi som skriker för att galenskapens gifter 

alltid följer oss i lästen 

 

läs mig läs mig till könets innersta läppar 

förblöder läs mig läs mig så att kroppen 

krampar utav minnen de som äter oss ur 

handen 

 

lägg ifrån dig mig med ömheten liggandes 

platt utvikt över nattuksbordet 

 

kyss din fru men kom djupt i mig 

kom djupare än djupt 

 

glöm mig. Aldrig. 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 22:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Han glömmer dig aldrig ! Det kan jag gå i god för. Du är den mest verbala poeten. Din lätthet att få fatt i alla ord som finns....med sorg och längtan och hela skiten.....
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP