Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTFLÖJT

locka mig till skratt
med fem fingrars bredd

slingra
bänd nu spotsk
gör mig säll

din melodi så ensligt
pockande lustfylld

lyckan spelar enhandsflötens
smekande melodi
endast fem fingrar bred

minns kärestans smidiga hand
med sin fem finger lek

© Bosse 24 februari 2020.






Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-24 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten