Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verklighet som utgångspunkt(Bokstoff)


En kontext och en verklighet som utgångspunkt.

Finns det någonting som är alltför privat att skriva om?




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-25 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det beror på. jag har skrivit om våldtäkt, från båda parters sida. det beror på hur man skriver det. det kan vara abstrakt, och vackert, eller vulgärt och äckligt. det beror på.
2020-02-26

  Poeten Salvador VIP
Privatlivet
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim