Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfri

Snö eller inte snö
Det är frågan
Vill ha vår




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-25 13:10



Bookmark and Share


  ULJO
Sol och vår. Inte snö och tö
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP