Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJI, FICK NI! - tanka

Virvlande flingor

föll från gråtung himmelsduk

ville bromsa vår

klädde gröna gräset vitt

fick på nöten och försvann




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-02-25 17:40



Bookmark and Share


  M.Eta
Ha,ha bra!
2020-02-27

  Håkan Grapenfalk
härligt mustifr och humoristiskt stycke:

"fick på nöten och försvann"

underbart!
2020-02-27

  Niliboy
De skottas å plogas, vinter råda. Här väntar jag på att snön på balkongen ska tina så man sitta ute en stund å mysa!
2020-02-26

  ULJO
Det gröna vinner över kung Bore till slut.
2020-02-26

  Feliaxel VIP
Ja vi får hoppas att våren vinner
2020-02-26

  Öknens Ros VIP
Och snön den faller här. Bakslag för våren. :(
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP