Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAUS.

Kan du finna frid hos mig, min vän
din kropp är trött och tom.
Dvalan är drömfri, väntar fjärran
med gemensam lycka och lisa.

vill du ändock sova på min arm,
minnas fluten lycka ännu en stund

Allt medan nattens mörker faller på.

du var så ivrig att berätta
vad dagen och livet gett dig

Sömnen ger inga onda drömmar,
vila på min arm i nattens frid.

Ditt trötta huvud lutar nu till vila,
låt morfeus ge dig läkedom.

© Bosse 25 februari 2020.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-25 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten