Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Bröllopsyra

Kärleken den vackra
formade av oss
den vi gav varandra
bara för vår skull
nystrukna kläder
bär vi denna dag
liljekonvaljen den vita
av löften så full

Morgongåvans aning
och ringen av guld
svaren som vi ger
en bröllopsdag i maj
solens goda sida
visar sig för oss
tonen från vindarna
ljuv som äppelpaj

Kärleken den vackra
och kyssarna vi ger
en stillsam beröring
så som det ska vara
mitt hjärta du berövade
och jag stal ditt
vi vet innerst inne
precis hur vi ska svara

Bröllopsstundens aning
gåvan som det ger
vi i varandras närhet
ringen med ditt namn
tonerna vid altaret
det lyckosamma ruset
evighetens löften
som vi bär ut i vår famn

(Copyright © ULJO




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-28 06:53



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så fin!
2020-06-01

  Eva Langrath VIP
Fina kärleksfulla ord
2020-05-29

  Magdalena Eriksson VIP
ja som det skulle kunna vara men sällan är...
2020-05-29

  StinaJ VIP
Ljuvlig minnen för alltid bevarade. Fint och så vacker orden landar i mig när jag läser.


2020-05-29

  Blomma-Stjärna VIP
Romantiskt och stämningsfullt om kyrkbröllop (även om jag som Lena Staaf har svårt att förstå mig på det)

2020-05-28

  Nils-Robert
Så härliga kärleksrader till sin käraste
2020-05-28

  Sparvögat VIP
Ett underbart minne du bär med dig!
Så vackert beskrivet om kärleken slöja.
2020-05-28

  Öknens Ros VIP
Fint om en stor högtidlig högtid.
2020-05-28

  M.Eta
Fin text om en minnesvärd dag!
2020-05-28

    Lena Staaf VIP
Inget är väl så romantiskt som bröllop även om jag har väldigt svårt att förstå mig på det. Varför spöka ut sig i tyll när man bara kan klä sig vanligt propert och slinka in och få sin allians bekräftad? (Men jag vet att jag är ganska ensam om den uppfattningen).
2020-05-28

    Max Poisé
En text med den vita glädjens högtid. Ja nu behöver vi inspiration och glädje att fästa oss vid.
2020-05-28

  Feliaxel VIP
Bra text om bröllop nu när den stora bröllopshelgen pingst är här
2020-05-28

  Maria Sundelin VIP
Fina minnen att böra med sig
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO