Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inför

 

 

alltid ofärdig som jag
vandrande vägen fram
längtans språk ur alla vrår
vår kommer vår går
viljans mål vore inom räckhåll
tänjer mig att koppla grepp
om det som nästan fångas
ändå inte riktigt
min strävans hägring
hamnar än en gång
framför
utanför
radien
nås endast med din nåd

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-25 14:05



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det du skriver om är svårt att sätta ord på, men du har gjort det väldigt bra !
2020-02-26

    Lena Staaf VIP
Sökande och längtan, svårfångat, finns där ändå. Fint skrivet!
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg