Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


foto: grannar


En tidsfråga

 

i en tid ont om tid kom tidsfrågan

det har blåst snett jävligt länge nu

stammen läggs raklång i ett sorgset konstnärligt uttryck

som att inte ens förstörelsen får bli helhjärtad

precis så här vill även jag dö

på min barndoms plats

med intressant rotvälta som ger små beskrivningar

på något långt ogreppbart

 




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-25 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson