Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hommage till Paul Celan


Förenklat


Anczel är Celan

Ett förenklat
anagram

mödosam
självkontroll

språkligt
minspel
utan många
metaforer

i förenklad
form
spiller ingen
tid

faller
aldrig itu
begränsar
språket

ett sätt att
förtydliga
det osedda

Röra sig
kring
den
rasande
stormen

för att
inte låta sig
falla

falla ur

Ville skriva
annat
något om

om sin mor

Inom
stumhetens
gräns




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-25 16:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att skriva om sin far och mor är inte lätt
Lättare är om sig själv
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP