Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, som sagt ibland försöker man skämta om saker, hur tror ni att mina gardiner snackar bakom min rygg?


Min soffgrupp saknar din rumpa

 

Så grejen är att du klev in i min lägenhet
En söndag efter en lördag
Såg dig omkring
Min tv följde dina serier
tuggade godis och chips med öppen mun!
Min soffa sa lite drömmande:
"Du såg gosig och bekväm ut"
Och den lät dig välja den största
kramkudden 65 x 65 cm på djupet!

 

 

 

Du hackade till salladen i mitt kök
Advokade och gurka i små fina tärningar
Och min spis fräste impad på thai:
"Det där är en utsökt rätt"

 

 

 

"Jag vill smaka av"

 

 

 

Och till och med min säng klappade
mig på axeln och sa:

 

 

"L I N A"

 

 

 

"Fan OM du sabbar detta nu
För vi råkar gilla att ha
henne i vårt gäng!"

 

 

 

 

 

Så nu får jag sova med skämskudden...
i mina kvadratmetrar

 

 

 

 

Hur tror ni det känns
att få utskällning av ens interiörer?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-02-25 17:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra schriftat. ..
Även gardiner
Kan ha sina
Randiga
Skäl?
;)
2020-02-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Edra texter ibland föryngrar,och väcker vissa instinkter till liv,vilka nästan borglömts....men what a fuck ! kan Jagger dansa runt så.....
glida en själf like a moonwalk over your poetry.
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP